Coen Snijders plotseling overleden  

Coen Snijders
 
Hedenochtend rond 9.00 uur is onze collega en teamleider onderbouw Coen Snijders overleden aan een hartstilstand. Coen was op de fiets onderweg naar school toen hij op de Allee ten val kwam door een hartstilstand. Reanimatie door omstanders en hulp door de ambulancedienst mocht niet baten.
 
Coen Snijders was een zeldzaam fijne collega, altijd bereid om te helpen, een harde werker. Voor mij en Theo de steun en toeverlaat, bekwaam, behulpzaam, integer en met een geweldige humor. Vaak zorgde zijn humor voor het slijpen van de scherpe kantjes en voor de leerlingen en het team onderbouw was hij de rots in de branding. De brede inzet in onze organisatie als teamleider, roostermaker, specialist op het gebied van ict en klankbord voor ons allen laat een open ruimte achter die niet makkelijk is te vullen.
 
Coen was een onderwijsman in hart en nieren. Sinds 1974 was hij werkzaam in het onderwijs en sinds 2002 werkzaam als docent economie en daarna als bevlogen teamleider op Broekland. Carnaval was zijn lust en zijn leven en hij verheugde zich op de 11e van de 11e. De start van de revue, het maken van muziek en smincken als clown bezorgden hem maanden van plezier en ontspanning. Daarbij was Coen een prima kok en hij vergeleek zichzelf onlangs nog met Margo Reuten. Hij hield ook van een goed glas wijn of een biertje, samen met anderen, als het maar gezellig was. De gezamenlijke momenten in de staf, informeel overleg, bij studiedagen of bij gezellige gelegenheden buiten school staan in ons geheugen gegrift. 
Coen was voor ons meer dan een collega, hij was een vriend, een maatje, wij zullen hem enorm missen.
Namens het team van Broekland, collega’s van de andere Carboonscholen, directies en bestuur wensen wij de familie sterkte bij dit enorme verlies.
 

Peter Schut

TEKEN HIER HET CONDOLEANCE REGISTER

%leeg%

   
Home